Meer administratie kracht!
Maak kennis!

Administratieve ontzorging!

Zou het niet veel tijd schelen en rust geven als iemand je helpt en ondersteunt met de werkzaamheden waar jouw specialisme niet ligt? Dat je je volledig kunt concentreren op de taken waar jij goed in bent, waar jij plezier uithaalt? Je volledig richten op jouw onderneming!
Administratie Kracht heeft Passie voor jouw administratie op een tijdstip dat het jou uitkomt, zonder verplichtingen die gepaard gaan met een medewerker op de loonlijst. Neem vrijblijvend contact met mij op om te kijken wat ik voor jouw kan betekenen.

Administratieve diensten

  • Office management: verzorgen zakelijke correspondentie, organiseren van vergaderen, archiefbeheer, uittypen van verslagen, agendabeheer, verzorgen van persberichten, nabellen van mailings.
  • Financiële administratie: Inboeken en controleren van facturen, voorbereiden betalingen, verzorgen fiscale aangiften, debieurenbeheer, afstemming met uw accountant.
  • Personeelszaken: Registreren van werknemersgegevens, invullen werkgeversverklaringen, opstellen arbeidsovereenkomsten, vacaturebeheer, intake en selectie van kandidaten, deelnemen aan sollicitatiegesprekken.
Femke Baesjou